DRÝFT YAPAN SÜRÜCÜYE 58 BÝN 217 TL CEZA
Mersin’de drift yaparak trafik güvenliðini tehlikeye atan sürücüye 58 bin 217 TL idari para cezasý uygulanýrken, sürücü belgesine geçici süreyle el konuldu, araç ise trafikten men edildi.
Mersin’in Silifke ilçesinde bir aracýn drift yaparak hem kendi güvenliðini hem de diðer sürücü ve yayalarýn güvenliðini tehlikeye attýðý tespit edildi. Olayla ilgili Mersin Ýl Jandarma Komutanlýðý Trafik Jandarmasý ekiplerince çalýþma baþlatýldý. Yapýlan inceleme sonucu drift yapan aracýn sürücüsünün D.C. olduðu belirlendi ve þahýs yakalandý. Sürücü hakkýnda ‘Trafik Güvenliðini Tehlikeye Sokmak’ suçundan iþlem yapýlýrken, 2918 Sayýlý Karayollarý Trafik Kanunu kapsamýnda drift yapmaktan 58 bin 217 TL idari para cezasý uygulandý. Ayrýca D.C.’nin sürücü belgesine geçici olarak el konuldu, araç ise trafikten men edildi.
Jandarma ekipleri, Mersin genelinde trafik güvenliðini saðlamak ve kamu düzenini korumak amacýyla denetim ve çalýþmalarýn aralýksýz sürdürüleceðini bildirdi.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


